Remion Design Kft., R-Plast Kft, Ri...

Vigyázz velük! Remion Design Kft., R-Plast Kft és Rimóczi Péter

Rimóczi Péter munkaviszonya a VARINEX Zrt-nél 2017. november 10-én megszűnt. Az ügyfeleinktől érkezett visszajelzések alapján Rimóczi Péter a VARINEX Zrt-ben kialakult ügyfélkapcsolatait megkeresve önálló 3D szolgáltatási tevékenységbe kezdett. Ezúton kijelentjük, hogy a VARINEX Zrt. nem áll üzleti kapcsolatban Rimóczi Péterrel, a 3D nyomtatási szolgáltatásunkat nem közvetíti az ügyfélkörünk felé. Rimóczi úr által kiadott ajánlatok megtévesztésig hasonlítanak a VARINEX Zrt. felől érkező ajánlatokra és az itt megismert kapcsolatrendszerét megkeresve értékesíti tovább, több cégen keresztül on- line szolgáltatók gyártási kapacitását.

A R-Plast Kft., illetve a Remion Design Kft. honlapja megtévesztő és alkalmas arra, hogy az ott feltüntetett 3D nyomtatási kapacitásokat az ügyfelek ezen cégek saját tulajdonú 3D nyomtatási kapacitásaként értelmezzék – ezek a berendezések, amelyek akár egyenként százmilliós nagyságrendű beruházást igényelnének – legjobb tudomásunk szerint nem állnak a fent említett cégek birtokában, feltételezésünk szerint online/közösségi szolgáltatások erőforrásait közvetítik ki a VARINEX Zrt.-ben Rimóczi Péter foglakoztatása során megismert ügyfélkörnek. Mivel ezek felhő alapú online szolgáltatások, amelyek elsősorban azért jöttek létre, hogy az ipari gyártókapacitásokat a hobbi felhasználók számára is elérhetővé tegyék, semmilyen adatvédelmi és információbiztonsági előírásnak nem felelnek meg. Önök, mint megrendelő sem a gyártást végző céget, de még az országot sem fogják megtudni, ahol a tényleges gyártás történt.

A VARINEX Zrt. elzárkózik mindennemű felelősség elől, amely 2017. november 10-e után Rimóczi Péter, illetve a R-Plast Kft./Remion Design Kft megbízása kapcsán az adataik illetéktelen kezekbe jutásából érheti az Önök cégét. Kérjük, hogy az adatvédelmi intézkedéseket tegyék meg, győződjenek meg személyesen a R-Plast Kft./Remion Design Kft. gyártókapacitásáról, illetve annak hiányáról. A fenti cégek weboldalain referenciaként, vállalati brand elemeket felhasználva hivatkoznak több ügyfelünkre, amely, több érintett céggel történt telefonos egyeztetésünk alapján előzetes hozzájárulásuk, engedélyük nélkül történik.

Természetesen a VARINEX Zrt. továbbra is várja ajánlatkérésüket és megrendelésüket, amennyiben valós ipari 3D nyomtatási szolgáltatásra van szükségük az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek és az adatvédelmi előírásoknak megfelelően, helyi, saját tulajdonú gyártási kapacitás felhasználásával.

A fejlesztéseik biztonsága érdekében kérjük tegyék meg a szükséges lépéseket és bizonyosodjanak meg a 3D modelljeik legyártásához szükséges ajánlatkérés kiküldése előtt a partnereik műszaki, szakmai hátteréről.

Köszönettel és üdvözlettel:

VARINEX Informatikai Zrt.

www.varinex.hu

Is Remion Design Kft., R-Plast Kft, Rimóczi Péter a legit?

Remion Design Kft., R-Plast Kft, Rimóczi Péter is not running a legit business. They are not aggressive towards customer satisfaction and complaint grievance redressal, Hence 1 consumer[s] submitted negative ratings, and only a few left positive feedback.

Where is Remion Design Kft., R-Plast Kft, Rimóczi Péter located?

Remion Design Kft., R-Plast Kft, Rimóczi Péter is headquarted at Hungary. You can contact Remion Design Kft., R-Plast Kft, Rimóczi Péter by dialing N/A or visit their website remiondesign.com.

How much monetary loss is incurred by Remion Design Kft., R-Plast Kft, Rimóczi Péter’s customers?

According to Remion Design Kft., R-Plast Kft, Rimóczi Péter’s customers, a monetary loss of US N/A has been reported. The severity of entire incident reports is medium.

Write a review or complaint on Remion Design Kft., R-Plast Kf...

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews: 0
Reported Loss : 0 $
Severity : Medium
Reported by : Anonymous
Views :